Logo

Over ons

 

GSE Automatisering is opgericht in november 1994 en heeft vanaf de start een gestage groei doorgemaakt. Momenteel hebben wij een team van 8 medewerkers.

We verzorgen de volledige automatisering voor een kleine 500 midden en kleinbedrijf klanten. Bedrijven in omvang variërend van eenmanszaken tot 250 medewerkers verspreid over diverse lokaties.

We bieden onze klanten een breed producten en diensten pakket van hoge kwaliteit en combineren dat met een hoog service niveau. Wij hanteren korte communicatielijnen zonder call centers en wachtrijen.

Ons hardware portfolio omvat standaard PC’s, servers, monitoren, printers en aanverwante zaken van onder andere HP, Intel en Belinea. Naast standaard PC's leveren wij Build To Order PC's op basis van Intel componenten.

Op het gebied van software zijn wij gespecialiseerd in de producten van Microsoft en Exact, daarnaast kunnen wij u met diverse andere software pakketten prima ondersteunen. Ook kunnen we middels maatwerk, in bijvoorbeeld Microsoft Office of VB.net, specifieke software wensen voor u invullen.

Netwerken op basis van o.a. HP, Watchguard en Ubiquity componenten, met  veilige koppelingen naar het internet, thuiswerkers en/of nevenvestigingen kunnen wij voor u aanleggen, configureren en indien gewenst actief beheren.

Met de telecommunicatie oplossingen van Zultys, Teastar en SNOM kunnen wij ook uw bedrijfstelefooncentrale met VOIP en/of DECT telefoontoestellen verzorgen.

Ook bieden we diverse online diensten zoals web en mail hosting, online back-up en online werkplekken.

Om de beschikbaarheid van uw apparatuur en de voor u belangrijke data te waarborgen leveren wij diensten in de vorm van beheer en support overeenkomsten, periodiek onderhoud en inspectie op zowel hardware als software. Automatisering zonder kopzorgen met voorspelbare lage kosten.

We beschikken over een ervaren storingsdienst met een hoog opleidingsniveau. Onze medewerkers hebben diverse certificeringen waardoor wij in staat zijn complexe problemen snel en accuraat voor u op te lossen.

Service verzoeken kunnen bij u op lokatie worden afgehandeld maar veel zaken kunnen wij, snel en kosten efficiënt, middels service op afstand oplossen.